כיצד TradingView מסייעת לסוחרים ומשקיעים בישראל

כיצד TradingView מסייעת לסוחרים ומשקיעים בישראל

TradingView היא פלטפורמה פיננסית חברתית לניתוח טכני ומעקב אחר השווקים אשר מוכרת ומוערכת בקרב סוחרים ומשקיעים, עם בסיס משתמשים עצום ברחבי העולם. היא מציעה גרפים חדישים המאפשרים לחובבי שוק לעסוק, לנתח נתונים ולהתכונן למסחר בנכסים כמו  BTCUSDT  ונכסים שונים אחרים.

ב TradingView מקבלים השראה מהאופן בו השווקים הפיננסיים מחברים בין אנשים ברחבי העולם. המטרה היא הייתה לבנות את הפלטפורמה הטובה ביותר לגרפים, נתונים פיננסיים וחיבורים בין אנשים ברחבי העולם.

באיזו מובן עיצבה TradingView את תחום המסחר?

לפני הכל, TradingView הפכה את צרכי הסוחרים והמשקיעים לעדיפות ראשונה. הפלטפורמה מתפתחת וגדלה כל הזמן. כיום, TradingView מציעה גרפים מתקדמים לצד למעלה ממאה אינדיקטורים טכניים, מעל 80 כלים לניתוח, נתונים בזמן אמת מבורסות ברחבי העולם וכיסוי לכל הנכסים כולל מניות, סחורות, אג”ח, פורקס, חוזים עתידיים ומטבעות קריפטו.

מה הערך המוסף של הפלטפורמה?

היא מחוברת לקהילה הפיננסית העולמית. זוהי קהילה בה אנשים יכולים לשתף גרפים, לשוחח בצ’אט ולשתף אסטרטגיות להשקעה או למסחר.

כשסוחר יוצר גרף או מנתח רעיון מסחר ב- TradingView,  הוא יכול גם לפרסם אותו בפלטפורמה ולשתף את הרעיון שלו עם כולם. ברגע שפורסם הרעיון, הוא חשוף ופתוח בפני סוחרים מכל קצוות העולם וזו דרך נהדרת לקבל משוב, עצה ולבנות את הרעיונות הבאים. בדומה לרשתות חברתיות אחרות, סוחרים ומשקיעים יכולים “לעקוב אחר” כל אחד מהם, ללחוץ על “לייק” כדי לתמוך באחרים, לספק משוב ולעקוב אחר התפתחות הסוחרים.

איך הפלטפורמה עובדת עם רשתות חברתיות אחרות?

TradingView מתחברת לכל הרשתות החברתיות המועדפות עליך. אתה יכול לשתף את הרעיונות שלך בפייסבוק, בטוויטר, בלינקדאין ובכל מקום אחר שחשוב לך. קהילת הסוחרים שומרת את הגרפים והרעיונות שלהם כתמונות ומפרסמת את התמונות גם באינסטגרם וכדומה.  בנוסף, לפלטפורמה כלי וידאו מובנה, כך שאנשים יכולים ליצור סרטוני וידאו בלייב ומוקלטים אודות הרעיונות שלהם.




כמה נפוצה הפלטפורמה?

ישנם יותר מ 10 מיליון משתמשים בכל חודש, מעל 30 מיליון מבקרים מידי חודש, 100 מדינות מכל העולם ו -25 שפות.

לכל מדינה גרסה מקומית משלה בשפה שלה. לפני שנתיים הושקה הפלטפורמה גם בישראל, וכיום ישנם מעל 100,000 סוחרים ומשקיעים המשתמשים בגרסה הישראלית.

חשוב להוסיף: תכונה מעניינת נוספת היא האפשרות של סוחרים ומשקיעים ליצור אינדיקטורים ואסטרטגיות משלהם. ב- TradingView ניתן למצוא אינדיקטורים בהתאמה אישית שאינם זמינים בשום מקום אחר. שפת התכנות  Pineהיא שפת הסקריפטים של TradingView שהיא קניינית רק לפלטפורמה.

אנשים מכל הרקעים משתפים את הסקריפטים שלהם על הפלטפורמה לטובת אחרים, ומעשירים ומשדרגים את עולם המסחר. כמו כן, קשה להתעלם מהסורקים (stock screener). הפלטפורמה כוללת סורק מניות, סורק פורקס, סורק קריפטו, סורק אג”ח וסורק תעודות סל. הסורקים מאפשרים לסוחרים ומשקיעים לסנן לפי הקריטריונים המועדפים עליהם למחקר פונדמנטלי או טכני.

גם בעלי אתרים הם שותפים משמעותיים של TradingView – אנו מציעים גם וידג’טים וספריות עשירות כפתרונות עסקיים שנעים בין הפעלת אתרים, אפליקציות ופלטפורמות אחרות במרחב הפיננסי.

גם פרסום הוא חלק משירות אפשרי שקיים בטריידינג ויו. בעלי אתרים ,ברוקרים, מכללות ומנטורים יכולים לקדם את המותג והמוצר שלהם ב TradingView ולמעשה להושיט יד ליותר מ‎30‎  מיליון סוחרים ומשקיעים נלהבים המבקרים את הפלטפורמה מידי חודש. הפרסום הוא ממוקד, לקהל בעל ערך גבוה, מודעות אמיתיות, מותאמות, שבפועל, מספקות תוצאות.

RECEIVE UPDATES

נבחרים מהבלוג

המדריך לאתר פינביז (Finviz) – 78 מושגים שחובה להכיר לכל משקיע

המדריך לאתר פינביז (Finviz) – 78 מושגים שחובה להכיר לכל משקיע

אתר פינביז הוא אחד מהאתרים הנפוצים ביותר לשימוש אצל משקיעים, סוחרים ועקבים אחר ניירות ערך שונים. האתר מכיל הרבה מאוד מידע חיוני למשתמש אשר נותן לו מבט כלכלי וכללי על ניירות ערך שונים כגון מניות וניתן לשים לב שהאתר מתמקד בעיקר במניות אמריקאית או מניות שרשומות בבורסות אמריקאיות. השאלות בעיקר עולות כאשר משתמש האתר מקליד […]
פירוט והסבר על כל הפרקים שבדו”חות הכספיים הישראליים והאמריקאיים

פירוט והסבר על כל הפרקים שבדו”חות הכספיים הישראליים והאמריקאיים

כעת נפרט על החלקים אשר מרכיבים את הדו”חות הכספיים של החברות הישראליות: חלק א’ – תיאור עסקי התאגיד: הפרק הראשון בדו”ח מסביר על עסקי החברה, תחומי פעילות, מוצרים ושירותים, הרכב ההכנסות, לקוחות, שיווק והפצה, הון אנושי, רכוש קבוע, הליכים משפטיים, מטרות ויעדים, האסטרטגיה העסקית, מידע כלכלי לגבי אזורים גאוגרפיים, מחקר ופיתוח, חומרי גלם, ספקים וכד’. […]
המדריך המקוצר להיוון תזרים מזומנים – DCF

המדריך המקוצר להיוון תזרים מזומנים – DCF

People always want a formula – but it does not work that way. You have to estimate total cash generated from now to eternity, and discount it back to today. Yardsticks such as P/E are not enough by themselves – Warren Buffett. 1.1 מבוא: מודל היוון תזרים מזומנים (Discount Cash Flow) הוא מודל אוניברסלי לחישוב […]
הוצאות הוניות (Maintenance CaPex) – כל מה שצריך לדעת

הוצאות הוניות (Maintenance CaPex) – כל מה שצריך לדעת

שלום. אני מזמין אתכם/ן למסע מרתק לתוך עולם של הוצאות הוניות (השקעות), על מנת ללמוד סוגים שונים של הוצאות שנדרשות להמשך פעילות של החברה. נלמד איך לחשב, ומתי להשתמש בהוצאות הללו כדי לבצע הערכת שווי חברה מדויקת יותר. בסקירה זו, נלמד סוגים שונים של הוצאות הוניות, והן: הוצאות ההון – Capital Expenditures הוצאות ההון שמטרתן […]
המדריך לניתוח דוחות כספיים למתחילים | דוח רווח והפסד פרק 1

המדריך לניתוח דוחות כספיים למתחילים | דוח רווח והפסד פרק 1

כל אדם אשר מעוניין להשקיע בשוק המניות מבין שמאחורי כל גרף מסתתר עסק שלם שמורכב ממוצרים שונים, נכסים, הנהלה, ציוד וכד’. כל הכלים האלה מייצרים במשירין או עקיפין רווח לעסק. השאלה האם משקיע מעוניין בהשקעה ורכישת מניות החברה (עסק) או כדאי להימנע מהשקעה זו כי כמובן מדובר בסיכון. וככל שנלמד יותר על שוק המניות כך […]
GET THE LATEST NEWS
כלי נגישות

Powered by - Wemake